Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Φθία Εκδοτική Εκτυπώσεις Ε.Ε.» - Εμπορική πολιτική

«Φθία Εκδοτική Εκτυπώσεις Ε.Ε.» 
 
Εμπορική  πολιτική 

Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται σε χρόνο 10 ημερών μετά την έκδοση του τιμολογίου.
Η εταιρεία «Φθία Εκδοτική-Εκτυπώσεις Ε.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή αναπροσαρμογής του τιμοκαταλόγου του περιοδικού και του τρόπου διακανονισμού με τους διαφημιζόμενους σε αυτό, σε χρόνο της επιλογής της.
Για πρόγραμμα  πολλαπλών τευχών ή οικονομικής  συνεργασίας παρέχεται ειδική έκπτωση.
Ακυρώσεις σε εντολές καταχώρησης γίνονται αποδεκτές μέχρι και 25 ημέρες πριν από την έκδοση του περιοδικού και μόνον εάν έχουν διαβιβαστεί εγγράφως. Ο διαφημιζόμενος επιβαρύνεται με τους νόμιμους φόρους που ισχύουν κάθε φορά.
Η διεύθυνση  της εταιρείας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα επιλογής σε ότι αφορά το υλικό προς καταχώρηση και είναι στην κρίση της να αρνηθεί καταχώρηση που δεν ανταποκρίνεται στην αισθητική ή στις αρχές του περιοδικού. Για το έτοιμο υλικό καταχωρήσεων, που παραδίδεται από τον πελάτη προς εμάς, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη. 

Οικονομικοί Όροι 

Ο προτεινόμενος τιμοκατάλογος  δεν είναι δεσμευτικός, όταν πρόκειται:
  • Για ειδική οικονομική συμφωνία.
  • Για την περίπτωση αλλαγής του κόστους παραγωγής

    Για τις ακόλουθες  περιπτώσεις:
  • Η εταιρεία διαθέτει δωρεάν σελίδες σε διεθνείς οργανισμούς για την προβολή κοινωνικών δραστηριοτήτων (Unisef, Χωριά SOS, WWF, Διεθνής Αμνηστία, κ.λπ.).
  • Διαθέτει σελίδες με έκπτωση έως και 90%, όταν αδυνατεί να καλύψει με άλλον τρόπο την ύλη του περιοδικού.
  • Διατηρεί το δικαίωμα να καταχωρεί διαφημίσεις με ειδικές συμφωνίες και να ρυθμίζει συμψηφιστικά τις ανάγκες της εταιρείας με διάφορους πελάτες, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Καταχωρεί ενημερωτικά κείμενα για επιχειρήσεις, για προϊόντα, αλλά και για υλικά, τα οποία δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση και δεν χρεώνονται, εφόσον τα σχετικά κείμενα συντάσσονται από άμεσους συνεργάτες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επιστημονικής ή επαγγελματικής ενημέρωσης των αναγνωστών μας.

Η εταιρεία «Φθία Εκδοτική-Εκτυπώσεις Ε.Ε.» δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις που δημοσιεύει. Οι διαφημιζόμενοι και τα τυχόν διαφημιστικά γραφεία αναλαμβάνουν όλες τις ενδεχόμενες ευθύνες απέναντι σε τρίτους και το δημόσιο για τις καταχωρήσεις αυτές. Παράλληλα, διατηρούμε το δικαίωμα να τοποθετήσουμε τη λέξη «ανακοίνωση» ή «ξένη δημοσίευση» στο περιθώριο μίας καταχώρησης, αν κριθεί ότι η συγκεκριμένη καταχώρηση μπορεί να εκληφθεί ως ύλη του περιοδικού.

 
Με  εκτίμηση,  
Το  εμπορικό τμήμα - Fthia Walk  
info@fthiawalk.com – τηλ. 6947185990 – FAX 2117706295


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More